Uppdatering.

Mycket mycket mycket har hant sen sist. Mitt internet modem som jag har hemma i byn tog slut sa nu ar jag tillbaka i internetcafeets harliga varld igen.
Sist jag satt vid en dator skrev jag ett langt inlagg fyllt med bilder om hur vi hade det nar vi akte till stranden med de minsta barnen pa barnhemmet, men precis nar jag publicerade det sa la elen av i hela swedru och datorn dog. Da blev jag arg och orkade inte skriva om allt.

Hur som helst, ang barnhemet sa har jag, anna och de tva andra tjejerna maja och Josefine, lyckats samla ihop 37000kr!!! Vi har aven lyckats lyckatsw fa en stor bit mark av havdingen i byn dar vi ska bygga ett nytt barnhem! Madame och personalen pa barnhemet har lange velat ha nagon ny stans att bo, och hyresvarden som de nu hyr av sager som att de maste flytta ut inom ett ar!
Som tack for marken har vi kopt en get och whiskey som de nu i veckan har haft en cermoni med, man offrar geten och haller ut whiskeyn pa marken typ.
Jag har ju vart ute och rest i tio dagar och kom hem igar (onsdag) och under veckan som har gatt har maja och josefne varit ivag och kopt cement, sand, armeringsjarn samt rensat marken som hemmet ska byggas pa!
Idag akte de hem till sverige igen och det ar bara jag kvar pa barnhemmet. Alla era pengar som ni har skankt har vekligen kommit till anvandningen och insamlingen kommer fortsatta aven nar vi kommer hem sa att hemmet blir fardigbyggt och barnen har nagonstans att bo.
jag har sa mycket mer att beratta anfgande detaa och massa annat men tiden rinner ivag och mina pengar tar slut :(
Annars mar jag undebart bra, lever och alskar Gahna mer och mer for varje dag. Jag vill och kommer aka tillbaka hit sa fort jag kan. Men jag saknar dock er hemma.
Lovar att forsoka uppdatera sa snabbt ja kan igen! Puss!

Det längsta avståndet mellan två människor är ett leende

RSS 2.0