Afihya pa, God Jul!

Nu har julen redan kommit och gått. Det är sjukt hur fort tiden går.

Julen har varit mysig, fin och fylld med kärlek. Ätit gott, njutit, pratat och bara varit tillsammans med hela min vackra familj. Kärlek!
Det känns både fint och viktigt att umgås med mina nära och kära, man vet aldrig vad som händer, livet är vackert men också skört. Jag är så otroligt tacksam att jag har alla mina älskade i livet och jag njuter fullt ut varje gång jag får träffa dem alla. Min fina familj!

Julen innebär även att halva tiden har gått...kan man få en bättre julklapp?? GHANA here i come!

The love i have for phones....

I fredags fick jag, äntligen, prata med Hongkong. Älskade unge!
Det var alldeles för längesedan vi pratade och samtalet bestod mest av "I love yoooooou, i miss youuuuuuuuu" om å om igen i ca 10 minuter. Han pratar så mycket bättre engelska, han kunde svara på frågor på engelska och åå det värmer i mitt hjärta, jag blir så stolt!
Åhh, den känslan av att få höra hans röst. Höra att han mår bra, är glad, skrattar och faaaaan vad jag saknar honom! 
 
Någon dag innan fick jag även prata med Benjamin, älskade lilla bönan. Så liten, med så mycket känslor. Att höra honom säga "madam, i love you too, i know ur coming soon, i miss you" fyller hela min kropp med kärlek. 
Herregud, det är helt sjukt hur mycket jag saknar även honom. Han mår också bra, är glad, frisk och skrattar. Och när han i slutet drar hela ramsan "hejhej jag heter benjamin, jag ska bo här nu, vad ska vi äta idag, tacoooos" då smälter mitt hjärta. 
 
 
Att få prata med mina barn kan bara beskrivas med ett ord, LYCKA!!! <3
 

Happy birthday sweetheart!

Idag fyller världens bästa, finaste och underbaraste Hongkong år! Det är hans födelsedag och jag önskar av hela mitt hjärta att jag just nu befann mig i Obuasi och kunde fira med honom.

Jag älskar ditt nått innerligt fina pojk, du finns alltid i mitt hjärta och jag saknar dig nått galet, varje dag, dygnet runt!
Jag vet att vi snart syns igen och då ska jag krama sönder dig, dansa och skratta med dig!

Me dowo dodow!!

Charles vänner

Vi har fått in över 24 000 kronor till charles vänner!!!
Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er nog, vi är så jävla nära målet nu och jag är fylld med endast KÄRLEK!!!
TACK till tusen till alla er fina människor, jag älskar er!!

Det längsta avståndet mellan två människor är ett leende

RSS 2.0