=)

Nu har det börjat hända grejer på barnhemmet!
I torsdags förra veckan åkte vi (jag och Anna) och köpte maddraser till barnen!
Dom är nu inne på omklädnad och kommer vara klara på måndag.

I tisdags åkte vi och köpte myggnät till alla barnen och i onsdags satte vi upp dom.
Vi satte samtidigt upp massa klistermärken som vi fått av Emelie (en svenska som bor tillsammans med Anna) på vägen, och ni skulle sett ögonen på barnen när de kom hem!
Dom gick omkring och var helt förstummade, sa wooow och bara log.
Dom vet vad myggnät kan göra för skillnad.

Det tog en stund för dom att ens se klistermärkerna på väggarna, då dom var fast i myggnäts glädje, men då blev det fest på nytt! Dom gick omkring på rad, pekade på varje liten bild och skrattade.Sen ställde de upp sig på rad, sa "Thank you, god bless you" och sprang och kramade oss. Det är helt galet hur lyckliga de blir! Och det finaste av allt, det är ni där hemma som gör detta möjligt! Så det är er dom säger tack till!

De flesta av barnens kläder är trasiga, mögliga och väldigt väldigt gamla och unkna. Vi har länge velat rensa ut bland deras kläder och igår var det dax. Anna och jag satte oss på golvet och sorterade. Som tur var blev "behålla" högen större än "slänga" högen, även om det var mycket som åkte i tunnan.

I onsdags hämtade Anna ut 7 stycken packet som hon fått från sina fina vänner och familj hemma i Sverige! 7 stycken!!! Allting ska gå till barnhemmet! :) Så igår tog vi med en stor kartong med kläder som vi tänkte dela ut. Josefine och Maja, två andra svenskor som också jobbar på barnhemmet hade även de med sig 20kg kläder så när barnen kom hem från skolan blev det rena julafton! Alla fick stå på rad och fick minst 2 plagg var, en tröja och byxor/kjol. De var så otroligt glada! :)

Nästa vecka kommer som sagt madrasserna och förhoppningsvis kan vi även få alla barnens namn och födelsedatum så att vi kan börja fixa sjukförsäkringar till dom! Spännande spännande :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Det längsta avståndet mellan två människor är ett leende

RSS 2.0